Organisatie


Nora:
Ik ben Nora Ventriglia en samen met mijn zus Anna zijn wij de organisatrices van Miss Fashion. Al vanaf een jonge leeftijd stond ik graag in de spotlight en posseerde ik graag voor de camera, het was dan ook geen verrassing voor mijn familie dat ik op mijn 16de mij inschreef voor Miss Fashion. Tijdens mijn avontuur als finaliste van Miss Fashion heb ik enorm veel bijgeleerd en ben ik gegroeid. Ik heb dan ook de plaats van 1st runner up mogen bemachtigen alsook ben ik een aantal keer naar het buitenland mogen gaan om België te vertegenwoordigen. Nu zoveel jaar later hoop ik als organisatrice dit ook aan onze kanidaten mee te geven en ervoor te zorgen dat elk meisje na dit avontuur een wereld van dingen bijleerd en zelfzekerder kan worden.

Anna:
Ik ben Anna Ventriglia en samen met mijn zus Nora zijn wij de organisatrices van Miss Fashion. Ik vind het belangrijk dat onze finalisten kunnen groeien tijdens hun parcours binnen Miss Fashion. Miss Fashion geeft aan haar finalisten de kans om van een onzeker meisje een zelfzekere vrouw te maken. Een zelfzekere vrouw die weet wat ze wilt en die er staat. Exact voor deze reden heb ik er dan ook voor gekozen om samen met Nora deze miss verkiezing verder te organiseren, zodat ook wij de volgende gerenatie finalisten kunnen helpen om van een rups een vlinder te worden.

Team

Olivia:
Mijn naam is Olivia Talaronek. In 2018 kwam mijn grootste droom uit en werd ik gekroond tot Miss Fashion 2019. Op de finale kreeg ik ook een internationale titel. Hierdoor mocht ik België internationaal vertegenwoordigen in Singapore en Maleisië. Ook daar veroverde ik het kroontje en won ik de titel Miss Lumiere International World 2018. Sindsdien ben ik nog steeds actief in de Missenwereld. Ik weet hoe een missverkiezing internationaal werkt en daarom sta ik klaar als International Pageant Coach om de missen te helpen met de voorbereidingen voor de internationale verkiezingen. Hiernaast geef ik de finalistes catwalk training en geef ik hen advies als Social Media Coach.

Amandine:
Al sinds jonge leeftijd ben ik in dit wereldje te vinden. Ik studeerde Woord Kunst Drama wanneer ik op mijn 16e naar één van de grootste Missverkiezingen in de wereld reisde, ik representeerde de Benelux met succes en nam in India het kroontje mee naar huis. Sindsdien reis ik de wereld rond met een stem die ik de wereld wil laten horen. Mijn sterke karakter en doorzettingsvermogen zorgen ervoor dat ik als 19-jarige al zelfstandige ben. Naast ABS-Agency, mijn bedrijf gespecialiseerd in webdesign en foto- en videografie, studeer ik aan de hogeschool én stoom ik modellen klaar voor het internationaal avontuur. Naast een mooi gezichtje vind ik persoonlijkheid en je kijk op de wereld erg belangrijk. You can change the world girl, you really can.
Ik ben Amandine Bonehill, your International Pageant Coach.

Glenn:
Mijn naam is Glenn, 38 jaar en fotograaf van Miss Fashion. Ik ben afkomstig uit Stekene. Fotografie is voor mij een uit de hand gelopen hobby die ik met passie beoefen. 4 jaar geleden ben ik in deze mooie wereld geraakt door een vriendin, die toen meedeed, te helpen. Destijds zocht men fotograven voor de fotoshoot in Vossemeren. En toen ik net begonnen was, werd me de vraag gesteld of ik die dag niet wou meedoen. Sindsdien heb ik een passie gecreëerd voor Miss Fashion. Gestart als gewoon fotograaf en uitgegroeid naar hoofdfotograaf. Miss Fashion is voor mij meer dan alleen maar een Missverkiezing. Dit is ondertussen gegroeid naar een familie. En tevens waar vriendschappen zijn uitgegroeid. Als fotograaf zoek ik graag dan ook graag mee naar ideeën en werk die dan met plezier uit.